Ons verhaal

Wij zijn een fris en jong catering bedrijf met oog voor de laatste trends.

Passie en ambacht en het streven naar perfectie voor u als klant. Dat is onze drijfveer om elke dag voor u klaar te staan.

Voor zowel particuliere of zakelijk catering in omgeving Amersfoort. Bent u op zoek naar de perfecte cateraar die past bij al uw wensen? Dan zit u bij ons op het goede adres. Wij bieden maatwerk in overleg met al onze klanten.

Ons Assortiment
Logo

Krachten bundelen, dat is ons idee. wij verzorgen uw catering op maat. Ons werkgebied verspreid zich uit over Amersfoort en omgeving.

Ronald Lankman & Jeroen van Vulpen

De Ambachtelijke Cateraar

Bent u op zoek naar de perfecte cateraar die past bij al uw wensen? Dan zit u bij ons op het goede adres. Wij bieden maatwerk in overleg met al onze klanten. Of het nou gaat om een bedrijf of particulier, van een kleine borrel tot een diner met meerdere gangen, wij bieden een hoog servicelevel met een breed scala aan mogelijkheden. Wilt u een Italiaanse, Oosters georiƫnteerde of gewoon een oer-Hollandse catering, wij hebben het in huis!

Wij staan persoonlijk voor u klaar om uw wensen tot in de perfectie in te vullen. Of het nou gaat om een bedrijfsfeest, lunch, uitgebreid diner of een borrel, wij verzorgen uw wens op maat. Ons werkgebied verspreid zich uit over Amersfoort en omstreken.

Vraag offerte aan
Ronald
Lankman

Ronald Lankman, een gepassioneerde kok en ondernemer, kan de mooiste en heerlijkste gerechten bedenken en creƫren. Met ervaring in gerenommeerde restaurants heeft hij veel inspiratie en kennis meegenomen die hij binnen dit bedrijf gaat gebruiken. Eten moet een feest zijn!

E-mail Ronald
Jeroen
van Vulpen

Jeroen van Vulpen (eigenaar ambachtelijke dorpsslagerij Amersfoort-Vathorst) is al op jonge leeftijd begonnen met ondernemen in het slagersvak. Al snel kreeg hij een prominente rol in het bedrijf van zijn vader. Jeroen gaat zich vooral richten op de samenwerking met ons cateringbedrijf.

Dorpsslagerij