Agenda Workshops

Workshops/proeverijen Agenda, De Ambachtelijke Cateraar in samenwerking met de Dorpsslagerij

28
Februari
Demonstratie/Proeverij: Masterclass Rundvlees

Altijd al willen weten waar nou welk stuk vlees zich bevindt in het rund? Op deze avond snijden wij diverse delen uit van dit prachtige dier. We behandelen oa de ‘’betere delen’’ maar staan ook stil bij de vaak vergeten stukken die toch bomvol smaak zitten. Tomahawk steak tot bavette, diamanthaas tot entrecote. Ook bereiden wij ter plekke een exclusieve proeverij, bereid op de BBQ. Puur geproefd met enkel het beste zeezout. Kortom een leerzame maar ook een zeer smaakvolle avond.

  • Uitgebreide demonstratie van het uitsnijden van diverse delen rundvlees
  • Proeverij: Puur geproefd en enkel bereid op de BBQ
  • Prijs €50 euro, ALL-INN, compleet verzorgde avond
  • Tijd: 20.00 start, +/- 23.00 eind
  • Locatie: van Tuylsstraat 1c, Hooglanderveen
  • Betaling: Op de avond zelf met de pin of contant

Bovenstaande datums geeft doorgang met een minimum van 8 aanmeldingen. Indien minder, zijn wij genoodzaakt om de workshop te annuleren. Wij geven dit ruim op tijd aan u door. U kunt zelf maximaal 24 uur op voorhand kosten loos annuleren. Hierna zijn wij genoodzaakt om 25 % aan kosten in rekening te brengen.

€ 50,00 p.p.
all-in
Reserveren

Of appen: 0636290917

13
Maart
Proeverij: MASTERCLASS DRY AGED NIGHT

Deze avond staat helemaal in het thema van DRY AGE MEAT. Deze terugkomende avond staat voor smaak & beleving. Wij als specialisten vertellen u graag alles over deze techniek om een uitzonderlijke smaak aan ons vlees te geven. Er worden 5 verschillende runder rassen geproefd met oplopende rijpingstijden. Enkel alleen het beste vlees komt deze avond aan bod. Zoals jullie gewend zijn wordt alles weer puur geproefd met ook diverse soorten zeezout.

  • Uitgebreide proeverij van diverse runder rassen met verschillende rijpingstijden
  • Alle ins en outs over het proces ‘’Dry Agen’’
  • Prijs: €50,00 ALL-INN compleet verzorgde avond
  • Tijd: 20.00 start, +/- 23.00 eind
  • Locatie: van Tuyllstraat 1c, Hooglanderveen
  • Betaling: Op de avond zelf met de pin of contant

Bovenstaande datum geeft doorgang met een minimum van 8 aanmeldingen. Indien minder, zijn wij genoodzaakt om de workshop te annuleren. Wij geven dit ruim op tijd aan u door. U kunt zelf maximaal 24 uur op voorhand kosten loos annuleren. Hierna zijn wij genoodzaakt om 25 % aan kosten in rekening te brengen.

€ 50,00 p.p.
all-in
Reserveren

Of appen: 0636290917

27
Maart
WORKSHOP: HET LIVAR VARKEN

Wisten jullie dat al ons varkensvlees dat wij verkopen afkomstig is van het Hollandse Livar varken? Wij zijn erkend en gecertificeerd verkoper van dit exclusieve Nederlands varkens ras. Wij willen jullie graag kennis bijbrengen hoe deze varkens dagelijks binnenkomen in onze slagerij. Op deze avond ontleden wij een half varken en delen wij het samen met alle deelnemers op in diverse stukken. Maak kennis met het varken en kom erachter hoe wij deze verwerken van kop tot staart.-De avond start met een algemeen verhaal over het leven, voeding etc van dit varkens ras. Hierna gaan we met de deelnemers onder begeleiding van Slager Jeroen alle stukken opdelen en uitbenen. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij alle verschillende stukken.

  • Ontleden van een half varken
  • Proeverij van verschillende stukken varkensvlees, puur geproefd met enkel het beste zeezout
  • Zelf aan de slag onder begeleiding van onze Slager Jeroen
  • Prijs €50,00, volledig verzorgde avond
  • Tijd: 20.00 start, +/- 22.30 eind
  • Locatie: van Tuyllstraat 1c, Hooglanderveen
  • Betaling: Op de avond zelf met de pin of contant

Bovenstaande datums geeft doorgang met een minimum van 8 aanmeldingen. Indien minder, zijn wij genoodzaakt om de workshop te annuleren. Wij geven dit ruim op tijd aan u door. U kunt zelf maximaal 24 uur op voorhand kosten loos annuleren. Hierna zijn wij genoodzaakt om 25 % aan kosten in rekening te brengen.

€ 50,00 p.p.
all-in
Reserveren

Of appen: 0636290917